Om Oss

Strømmen Tannhelse er en nyetablert klinikk med erfarne og dyktige tannleger. Vi fokuserer 100% på smertefri behandlig og setter alltid pasienten i fremste rekke. Om det gjelder vanlig tannbehandling, rutinekontroll, bleking, usynlig tannregulering, akuttbehandling, implantat, eller om du er engstelig for tannlegebesøk, så hjelper vi deg gjerne her på Strømmen Tannhelse. Vårt fokus er høy kvalitet og smertefri behandling.

Har du tannlegeskrekk,  så kan vi hjelpe deg til å snu en håpløs situasjon til å gi deg en mestringsfølelse som gjør det mulig og få utført tannbehandling. Ønsker du et flott smil?  Vi tilbyr usynlig tannregulering. Våre fleksible åpningstider gjør at du som pasient kan velge behandling på et tidspunkt som er gunstig for deg. Ved akuttbehov treffes vi på tlf. 46 28 98 00 hvor du kan få hjelp med f.eks.
Tannverk
Mistet fylling
Brukket tann
Løsnet krone eller bro
Tannskade etter ulykke
Komplikasjoner etter tidligere behandling

Vår beliggenhet i Strømmen sentrum gjør at pasienter fra Oslo, Bærum, Lørenskog, Jessheim, Kløfta, Rælingen, Lillestrøm, Fetsund etc. kan nå oss raskt med tanke på reisevei. Strømmen Tannhelse - Et naturlig og enkelt valg når det gjelder tannpleie!